12828 TL DEĞERİNDE PAKET ÜCRETSİZ! | TEMMUZ 2023 Unreal Engine 5 Bedava Asset İncelemesi

52 İzlenme
Published
Merhaba arkadaşlar, bugünkü videomuzda yine birçok bedava paketi sizler için indirip test ettik. Bu ayki videomuzda ise Unreal Engine 5 bedava asset incelemesi var! Ayrıca, bu ay bir sürpriz daha var: 12828TL değerinde paketler ücretsiz olarak sunuluyor.

Bu videoda, sizlere Unreal Engine 5 bedava asset incelemesi sunacağız ve ücretsiz paketin neler içerdiğini ayrıntılı bir şekilde inceleyeceğiz. Bunun yanı sıra, diğer bedava paketleri de test edeceğiz ve sizlere yararlı ipuçları ve deneyimlerimizi paylaşacağız.

Videoyu izleyerek, yeni oyun fikirlerinizi hayata geçirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz kaynaklar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıca, bu bedava paketlerin size nasıl yardımcı olabileceği konusunda da fikir sahibi olabilirsiniz.

Videoyu izlemeyi ve yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın! Yeni videolarımız için bizi takip etmeyi ve abone olmayı da unutmayın.

Bu beş paket ise:
Big Niagara Bundle,
The Bazaar,
Brutalist Architecture Office,
Goblin warrior. Modular,
Landscaping

Temmuz ayının bedava paketlerinden sizin en çok sevdiğiniz paket hangisiydi?

Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın:
https://www.youtube.com/channel/UC1hr5Ts3c-JJDWNjHc1OKlw/join

Ben Bufuak. Bu kanalda Unreal Engine 4, Unreal Engine 5 eğitim videoları, oyun geliştirme, oyun yapımı, oyun programlama ile ilgili videolar paylaşıyorum. Aktif olarak Unreal Engine 4.26 ve Unreal Engine 5 kullanıyorum ve sizlerle kendi oyun projelerimde öğrendiğim yeni bilgileri, yaşadığım sorunları ve oyun yaparken kazandığım deneyimleri aktarmaya çalışıyorum.

Sizler de beni takip ederek, oyun geliştirme eğitimlerimi izleyebilir; oyun kültürü ve oyun yapımı hakkında benim tecrübelerimden faydalanabilirsiniz. Eğer Unreal Engine'e yeni başlıyorsanız korkmayın, başlangıçtan orta seviyeye sizlere Unreal Engine 4 ve Unreal Engine 5'te olabildiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Videoyu beğenerek ve arkadaşlarınızla paylaşarak bana destek olabilirsiniz.

Bana destek olmak ve ayrıcalıklardan faydalanmak için kanala katılabilirsiniz.

Kanala abone olmak için :
http://www.youtube.com/channel/UC1hr5...

Sosyal medya hesaplarım :
twitter.com/bufuak
instagram.com/bufuak
linked.in/bufuak
https://discord.gg/URYF9GuDGN

#unrealengine #freeassets #bufuak
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.